نمایشگاه هنر و خلاقیت ۱۴۰۲

September 9, 2023
در سلسله نمایشگاه های هنر و خلاقیت که در سال های قبل برگزار شده اند، امسال نیز مدیریت فرادرس لیسه پگاه به همکاری کمیته هنر و خلاقیت نمایشگاه هنر و خلاقیت سال تعلیمی ۱۴۰۲ را موفقانه برگزار کرد.
این نمایشگاه که هر ساله در پگاه برگزار می شود، در راستای توانمند سازی دانش آموزان برای خلق آثار هنری و تخنیکی می باشد. با برگزاری این نمایشگاه لیسه پگاه فرصت این را دارد که به دانش آموزانش بیاموزاند چگونه مطالب داخل کتاب را به شکل عملی تجربه کرد و برای آن ها بیاموزاند که از آن در زندگی روزمره خود استفاده کنند.
در نمایشگاه هنر و خلاقیت سال تعلیمی ۱۴۰۲ که در روز چهارشنبه ۱۵ سنبله برگزار گردید، پروژه های مختلف در مضامین مختلف وجود داشت که دانش آموزان با استفاده از درس های خوانده شده در کلاس های درسی، آن ها را به شکل عملی ساخته بودند. بیشتر از آثار این نمایشگاه در بخش هنر و ساینس بود و در بخش ادبیات دانش آموزان جریده های متفاوت ساخته بودند.
این نمایشگاه برای دو روز ادامه داشت و دانش آموزان مکتب طبق برنامه ریزی مدیریت فرادرس از آن بازدید می کردند. تعدادی از خانواده های دانش آموزان و مهمانان دیگر نیز لطف کردند و برای بازدید آثار دانش آموزان پگاه به مکتب تشریف آوردند.
روز پنجشنبه، ۱۶ سنبله ۱۴۰۲ این نمایشگاه به پایان رسید و آثار باقی مانده از آن آرشیف شد.