تورنمنت فوتسال شورای دانش آموزی ۱۴۰۲

June 15, 2023
شورای دانش آموزان پگاه در کنار برنامه های فرهنگی خود، برنامه های ورزشی را در سال ۱۴۰۲ موفقانه اجرا کردند. تورنمنت فوتسال شورای دانش آموزی یکی از برنامه های ورزشی بود که قبل از امتحانات چهارنیم ماهه برگزار گردید.
این تورنمنت در دو گروه برگزار شد که گروه اول، شامل صنف های چهارم تا ششم بود و گروه دوم صنف های هفتم تا دوازدهم لیسه پگاه را شامل می شد. حدودا از هر صنف یک تیم برای تورنمنت ثبت نام کرده بودند و این بازی های فوتسال آن ها در سالون ورزشی سنایی برگزار گردید.
بعد از حدود دو هفته بازی های پی در پی و برنامه ریزی شده، صنف ششم ب در گروه اول و صنف دوازدهم ب در گروه دوم برنامه مسابقات شدند.
با تشکر از هیات اجرایی شورای دانش آموزان پگاه که این برنامه را تنظیم و اجرا کردند. موفقیت تمام دانش آموزان را آرزومندیم.