اعلام نتایج امتحانات وسط سال ۱۳۹۸

August 25, 2019

روز چهارشنبه، ۳۰ اسد ۱۳۹۸ نتیجه امتحانات وسط سال صنف های هفتم تا دوازدهم لیسه پگاه و صنف های هفتم و هشتم مکتب متوسطه پگاه اعلام شد. نتایج امتحانات صنف های اول تا ششم هر دو شعبه، یک شنبه، ۲۷ اسد اعلام شده بود. همزمان با اعلام نتایج امتحانات برای تمام دانش آموزانی که در گروه الف قرار گرفته بودند، یک بسته آموزشی به عنوان هدیه داده شد. و نیز برای دانش آموزانی که اوسط نمره شان ۳۸ یا بالاتر از آن بود، برعلاوه بسته آموزشی، یک تبریک نامه نیز از سوی مدیریت لیسه تقدیم گردید.

وزارت معارف افغانستان امسال در یک تصمیم معقولانه فیصله کرد نتایج امتحانات دانش آموزان به جای رتبه بندی فردی که در سال های قبل مرسوم بود، به صورت گروهی تنظیم و بر اساس اوسط نمره امتحانات دانش آموزان آماده و اعلام شود. معیار گروه بندیی که وزارت معارف افغانستان پیشنهاد کرده است، مطابق زیر است:

۳۶ و بالاتر از آن  =  گروه الف

۳۰ تا ۳۵٫۹۹  =  گروه ب

۲۵ تا ۲۹٫۹۹  =  گروه ج

۲۰ تا ۲۴٫۹۹  = گروه د

۱۹٫۹۹ و پایین تر از آن  =  گروه هـ

مطابق این گروه بندی، نتایج امتحانات دانش آموزان لیسه پگاه قرار ذیل است:

مجموع دانش آموزان  =  ۸۲۳ دانش آموز

گروه الف: ۲۸۶ دانش آموز (۳۴٫۷۵%)،  گروه ب: ۳۸۱ دانش آموز (۴۶٫۲۹%)،  گروه ج: ۱۰۰ دانش آموز (۱۲٫۱۵%)،  گروه هـ: ۵۶ دانش آموز (۶٫۸۰%)، دانش آموزانی که موفق به دریافت تبریک نامه شدند: ۱۸۴ دانش آموز (۲۲٫۳۶%)

نتایج امتحانات دانش آموزان مکتب متوسطه:

نتایج امتحانات وسط سال دانش آموزان نشان می دهد که وضعیت درسی دانش آموزان در مقایسه با سال های قبل خیلی بهبود یافته و تعداد دانش آموزانی که درس شان ضعیف بوده است، کاهش یافته است؛ اما این نتیجه همچنان برای هیأت مدیره مکتب و کادر تدریسی لیسه قناعت بخش نبوده و کادر رهبری این نهاد آموزشی در نظر دارد در نیمه دوم سال وضعیت را به مراتب بهبود بخشیده و سطح فهم، یادگیری و نمرات دانش آموزان را به مراتب بالاتر برد.