photo_2024-01-06_12-58-44

«کمک به زلزله زدگان هرات»

November 1, 2023
در جریان دو هفته گذشته، بخش فرادرس لیسه پگاه به همکاری شورای دانش آموزان برنامه‌ی را تحت نام «کمک به زلزله زدگان هرات» برگزار کرد که هدف آن جمع‌آوری کمک برای آسیب دیدگان زلزله های اخیر در ولایت هرات و ترویج روحیه کمک و همکاری میان دانش آموزان بود.
در این برنامه دانش آموزان از دوره آمادگی تا صنف دوازدهم، خانواده ها و کارمندان مکتب سهم گرفتند که پول جمع آوری شده از این برنامه مبلغ ۱۲۷۲۰ افغانی شده بود.
مبلغ ۲۲۲۰ افغانی این پول برای حوزه سیزدهم تعلیمی سپرده شد تا با کمک های نقدی دیگر مکاتب برای آسیب دیدگان ارسال شود و مقدار ۱۰۵۰۰ افغانی آن از طریق حواله به هرات منتقل شد و به کمک همکاران ما در هرات، بسته های غذایی کوچک تهیه شده و توزیع شدند.
جا دارد از عموم دانش آموزان، کارمندان و خانواده های گرامی بابت سهم گیری شان در این برنامه قدردانی و سپاسگزاری کنیم. همچنان، از دوستان عزیز که در شناسایی خانواده ها و تهیه بسته های غذایی در هرات کمک کردند نیز تشکری می کنیم. امیدوار هستیم مشکلات هموطنان عزیز ما در هرات به زودترین فرصت حل شود.
چهارشنبه، دهم عقرب ۱۴۰۲